Cursus en Workshops

U kunt te allen tijde bij Voor Quilt & More terecht voor quiltcursussen, ongeacht of u een beginner of gevorderde bent. Zoek simpelweg een cursus uit waarvan het patchwork patroon u aanspreekt en kom gezellig quilten. Onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers leert u samen met anderen een prachtige quilt te maken. Het volgen van onze quiltcursussen is dus leerzaam én gezellig!


Quiltcursussen voor beginners en gevorderden

Wilt u weten of er bij Voor Quilt & More in Apeldoorn een leuke workshop of cursus voor u is? Selecteer dan in de menubalk onder ‘quiltcursussen’ een cursus of workshop naar keuze en vind alle informatie. Ook vanuit de agenda kunt u doorklikken naar deze informatie. Is mijn atelier voor u te ver weg? Quilt dan vanuit huis met de vele benodigdheden en pakketten die te vinden zijn in de webshop. Mocht u nog vragen hebben over de cursussen of het productaanbod, laat dan een bericht achter via info@quilt.nl of het contactformulier.


Zoek een cursus uit en meld u aan

In ons atelier in Apeldoorn vinden er regelmatig quiltcursussen en -workshops plaats. Deze quiltcursussen en -workshops bieden de uitstekende gelegenheid om meer te leren over quilten en nieuwe technieken op te doen. Wilt u dit ook? Lees dan zeker verder.