Quilt at home

Home » Quilt at home

Gratis verzending

Workshops voor beginners

Ruim aanbod aan stoffen

Vind alle quiltstoffen, -pakketten en andere quiltbenodigdheden in mijn webshop en quilt at home! Met de producten die u bij Voor Quilt & More uit Apeldoorn kunt aanschaffen, heeft u alles in huis om uw hobby vanuit huis uit te oefenen.

Heeft u stoffen nodig?

Quilt at home met de producten uit deze webwinkel

Of u nu wilt gaan starten met quilten en alle basisbenodigdheden nodig heeft, of dat u op zoek bent naar nieuwe inspiratie; bij Voor Quilt & More vindt u het allemaal. Zo koopt u bijvoorbeeld leuke quiltpatronen online. Bent u op zoek naar wat uitdaging? Meld u dan aan voor het blok van de maand quilten en ontvang elke maand een nieuw blok om een prachtig quilt te creëren. U ziet; bij Voor Quilt & More vindt u alles to quilt at home!

Quilt stoffen

Bekijk alle producten en plaats uw bestelling

Kijk rustig rond in de webshop en plaats alle gewenste producten in uw winkelmandje. Bent u klaar met winkelen? Dan rekent u eenvoudig uw bestelling af en wordt deze zo spoedig mogelijk verstuurd, zodat u snel aan de slag kunt met quilt at home. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de producten uit deze webwinkel eerst in het echt te komen bekijken in Apeldoorn. Neem hiervoor contact met mij op via info@quiltandmore.nl of het contactformulier.

Inschrijven cursus

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website