Quilten voor beginners

samplerklein

Leren quilten tijdens een cursus voor beginners

Quilten voor beginners is één van de vele cursussen die ik geef in mijn atelier in Apeldoorn. Vanaf de startdatum volgt u ongeveer iedere drie weken een les. Zo leert u stap voor stap meer over de basis van het quilten. In zes lessen kunt u de quilt helemaal zelf afmaken. U weet dan alles over de basis van quilten en kunt in de toekomst zelfstandig aan de slag.


Praktische informatie over de cursus quilten voor beginners

De aanmelding voor de cursus quilten voor beginners is definitief als 50% van het totale cursusgeld is voldaan via bankrekeningnummer NL84RABO0309913349 t.n.v. Voor Quilt. Het resterende bedrag mag voorafgaand aan de cursus overgemaakt worden, maar mag ook contant op de eerste cursusdag betaald worden.


Meld u direct aan

Wilt u graag meer leren over quilten tijdens een cursus quilten voor beginners in mijn atelier in Apeldoorn? Meld u dan aan via het aanmeldingsformulier. Vergeet niet om uw eigen naaispullen en natuurlijk uw goede humeur mee te nemen. Stofjes zijn hier te koop, maar voor de eerste les kunt u ook zelf restjes stof meenemen. Mocht u voorafgaand aan het aanmelden meer informatie wensen, dan neemt u contact met mij op via info@voorquilt.nl of bekijkt u eerst de reviews. Samen maken we er een mooie cursus van!


Startdatum:  In overleg.

Tijd: 
Lesgeld: van €90.00 Inclusief koffie, thee en wat lekkers. Exclusief materiaal.

Inschrijven cursus

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website