Over mij

sitefotoklein

In 2009 heeft mijn zus mij besmet met het quiltvirus, waar ik tot op de dag van vandaag gelukkig nog steeds niet van genezen ben. Ik breng dan ook graag mijn vrije uren door met quilten.

Quiltlessen heb ik gevolgd bij Roely Verhoek. Tijdens een open dag zag ik daar wel heel veel mooie quilts hangen zodat ik niet verder hoefde te kijken. Helaas is ze  gestopt met lesgeven. Wel kreeg ons clubje de titel vergevorderde mee. Zodoende heb ik besloten om er zelf verder mee te gaan in de vorm van een webshop en mogelijkheid tot  het geven/organiseren van workshops en een Bee.Natuurlijk doe ik dit niet allemaal alleen en heb ik een team achter mij staan.

Het clubje waar we destijds cursus mee volgden is nu een bee clubje geworden. We komen 1 keer in de 3 weken bij elkaar om onze laatste nieuwe ervaringen en belevenissen uit te wisselen. Daarnaast hebben zij mij geholpen om het pakket dat in de webshop wordt aangeboden, te maken. Zodat ik er zeker van ben dat de pakketten compleet zijn en u geen stof tekort komen.

Ook besteed ik mijn vrije tijd graag aan kantklossen, borduren, breien.

Het team Voor Quilt & More staat graag voor u klaar.